SENESTE NYHEDER

AgneseNarconon Succeshistorie
4. april 2019

At vaere aedru: den nye form for hoej

Jeg bliver noed til at erklaere at den seneste tid I mit liv har vaeret saer for at sige det mindste, fyldt med naesten alle verdenens foelelser blandet godt sammen.

læs mere...

AgneseLægemiddeluddannelse
3. april 2019

Mest Anvendte Stof I Danmark—Cannabis

I denne ardikkel vil jeg give lidt information om, stoffers virkning Jeg arbejder på Narconon så jeg vil gerne give lidt information om stoffer og dets virkning. Marihuanna er fra bladene, stænglen blomsten og hampfrøne som blive tøret. Der er noget der er grønt, brnut eller grådt.

læs mere...

ElvisNarkotikauddannelse
14. januar 2018

Uddannelse Noeglen til at holde vores boern stoffri

Der er stoffer der skaber afhængighed og stoffer der ikke gør, dog indeholder alle stoffer mindre eller større mængder gift. Når du forstår at dette er et etableret faktum, forstår man at alle typer af stoffer kan skabe skadefulde bivirkninger I vores kroppe og sind.

læs mere...

Lars JensenFramgångssaga
23. november 2017

Hvad er et liv som misbruger?

Ja… du har ikke de rigtige venner, du skaber problemer for din familie, du er på arbejde for at glæde dig til at det er fyraften så du kan komme hjem og indtage nogle stoffer/alkohol, du bliver nød til at undgå dine arbejdes kollegaer så de ikke opdager at du bruger stimulanser, rent ud sagt, du har ikke noget godt liv!

læs mere...

Lars JensenFramgångssaga
18. november 2017

Det tog mig 13 år!

Min ide med ar være misbruger var ”jeg skal opleve noget” og det må jeg sige det gjorde jeg også! Jeg vil når til bunden der hvor man ikke kan når længere, og det gjorde jeg, langsomt men jeg nåede det.

læs mere...

Lars JensenFramgångssaga
8. november 2017

Det er ENERGI

Jeg har lavet Narconon programmet for 25 år siden og har besøgt Narconon mange gange efter, for det er så dejligt at se nye komme og få deres misbrug håndteret, for det kan Narconon!

læs mere...

GintautėDrug Education
11. august 2017

Krokodil

Stoffet ’krokodil’, some er en billig erstatning for heroin dræber de afhængige. ’Krokodil’ også kendt som desomorfin, er meget billig version af heroin. Stoffet fremstilles ved at blande knust kodein tabletter, benzin, madolie, iod, fortynder, lighter gas og andre meget farlige komponenter.

læs mere...

ChristofferSuccess Story
24. juli 2017

Ehemann von einer Narconon Absolventin

Meine Frau hatte in der Vergangenheit mit Drogen- und Alkoholabhängigkeit zu kämpfen. Sie begann sich seltsam zu verhalten, und es wurde offensichtlich, dass sie irgendetwas nahm. Ich beschlagnahmte einige Pillen, die sie sich beschafft hatte.

læs mere...

ChristofferDrug Education
21. juli 2017

Tegn og symptomer på benzodiazepin brug

Benzodiazepiner er en type lægemiddel, der anvendes medicinsk til at berolige en person, der er overgearet og nervøs. Men de er også et af de mest populære receptpligtige lægemidler til at misbruge.

læs mere...

S
SNarconon Succeshistorie
8. juli 2017

Jeg trodde ikke jeg ville klare meg gjennom det

Jeg kom på mandag forrige uke og fikk litt sjokk da jeg så avrusnings-huset, men det var fint å komme dit, og på den første dagen var jeg trøtt og gikk til sengs tidlig. Jeg våknet opp den andre dagen og følte meg okey på morgenen. Jeg var oppe og gjorde ulike driller.

læs mere...