L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard, der er blandt de mest afholdte humanister inden for de sidste hundrede år beskrives bedst med en enkel erklæring, der lyder således:

”Jeg kan lide at hjælpe andre og oplever det som glæden i livet at se et menneske ved egen kraft komme fri af de skygger, der formørker hans tilværelse.”

At hele befolkningsgrupper har opnået en bedre tilværelse på grund af ham sætter også udtalelsen i perspektiv. Blandt dem er de utallige mennesker, der er blevet reddet fra afhængighed gennem Narconons undervisning om stoffer og rehabilitering af stofmisbrugere. I dag er Narconon repræsenteret i flere end 30 lande rundt om i verden. Det er en af grundene til, at Hubbard har modtaget utallige priser fra offentlige myndigheder verden over for ikke at nævne den anerkendelse, de Forenede Nationer har givet ham for hans humanitære indsats.

Hvad man dog især bør lægge mærke til er de mirakler, der sker, når man arbejder med L. Ron Hubbards teknologi, og alle dem, der hver dag fortsætter dette arbejde.

For yderligere information, besøg:
www.lronhubbard.dk