Rekvirer en gratis informationspakke

om Narconon-programmet og vores verdensomspændende netværk af rehabiliteringscentre for stofmisbrugere.

Hvis du leder efter information om at starte på Narconon-programmet, så klik her.

Misbrug af stoffer og alkohol destabiliserer samfundet i uhyggelig grad og har følgevirkninger, der rækker langt videre end til den enkelte, der er fanget i afhængighed. Stoffer begrænser produktivitet, ødelægger familier og ødelægger liv.

Siden 1966 har Narconons mission været at stille en effektiv mulighed til rådighed for rehabilitering af misbrugere og at hjælpe samfundet med at forebygge stoffernes negative indflydelse overalt i verden.

Vores henvisningsnetværk er en vigtig nøgle til at gennemføre vores mission.

Udfyld formularen her for at få tilsendt en omfattende gratis informationspakke om Narconon-programmet og vores globale netværk af rehabiliteringscentre for misbrugere.

De her opgivne oplysninger opbevares af os for at kunne give dig uforpligtende information om Narconon. Du kan til enhver tid få disse oplysninger slettet igen, hvis du ønsker dette. Giv os i så fald blot besked herom. Vær forvisset om, at vi respekterer dit privatliv. Al information, der gives, er strengt fortrolig. Hvis du ønsker yderligere information, så læs vores Regler for behandling af personlige oplysninger.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ