Inblik i Narconon Programmet

Narconon Europe

Her er et inblik i Narconon programmet

Vi har et rehabiliteringscenter, for folk som har problemer med, narkotika, og alkohold. Vi har rigtig gode resultater, med både stoffer og alkoholdproblemer, her på Narconon Europa.

En person skriver, det starter med, ingen stoffer, så jeg fik mange smærter. Men da jeg fik masser af vitaminer, og mineraler, det resulterede i at jeg hurtig kom af mine smærter og værste abstinenser, jeg fik også meget hjælp af personalet, med acister, som er processer der hjælper kroppen med mere ro, som også hjalp mig hurtiger igennem selve afvenningen, og smærterne forsvant.

Så startede jeg selve sauna programmet, der fortsætter jeg med vitaminer, mineraler og olie, jeg løber 20 minutter, derefter kommer jeg ind i saunaen. Jeg trapper op så jeg i løbet af nogle dage er oppe på 5 timer per dag i alt. Du vil bliver vejledt af en person som, dels selv har haft de samme problemer som dig, og er kommet ud på den anden side, som har lært hvordan hele programmet foregår, så du er i trygge hænder, for hvem ved bedst hvordan du har det, det er selvfølgelig de person der selv har prøvet det.

Jeg kunne mærke hvordan stofferne forlader kroppen, og hele midt system, jeg svedte dem ud, så nu er jeg helt klar i midt hoved, faktisk mere klar end inden jeg startede på stoffer, og jeg er glad i gen. Det er jo ret fantastisk, at jeg kan leve et helt normalt liv nu, i stet for alle de lidelser resten af mit liv, det er ret ubeskriveligt, og svært at forklare med ord. Det har hjulpet mang familier, og redet liv i mere end 50 år.

FORFATTER

Agnese

I always wanted to help people get through the problems that they got into, and help them understand themselves better. I am proud to be a staff member of Narconon Europe to save lives and help others be drug free.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ