At vaere aedru: den nye form for hoej

Walking man sunny road

Jeg bliver noed til at erklaere at den seneste tid I mit liv har vaeret saer for at sige det mindste, fyldt med naesten alle verdenens foelelser blandet godt sammen.

Fra det foerste moment jeg sagde farvel til min far og blev sat I afgiftnings huset for at komme igennem mine abstinenser begyndte jeg at tvivle paa mig selv med tanken “hvorfor har jeg gjort det her mod migselv”.

Jeg gennemgik abstinens fasen og jeg maa indroemme at det var ikke let for mig, men personalet bakkede mig op og fik mig igennem det. Det ville have vaeret meget svaerere for mig alene hvis jeg havde forsoegt at gaa “cold tyrkey” alene.

En anden ting der for mig var bizar og gjorde mig nervoes var den enorme venlighed der var fra folkene omkring mig. Jeg ville taenke kynisk til mig selv “ det her kan ikke passe. Hvem er de her folk som altid vil hjaelpe mig?, som altid smiler?, som altid goer ting, some er active? Er der her aegte? Jeg fortjener ikke det her”.

Men som tiden gik smittede dette af paa mig og jeg blev “en af dem.”

Jeg kunne ikke forblive negativ paa dette sted.

Denne nye fede foelelse kom til mig da min krop begyndte at faa sin energy tilbage under sauna fasen.

“Fra det punkt af begyndte alt at blive mere levende. Jeg begyndte at laegge maerke til ting, jeg begyndte nyde naturen, at grine og min soevn begyndte at blive bedre og bedre…”

Fra det punkt af begyndte alt at blive mere levende. Jeg begyndte at laegge maerke til ting, jeg begyndte nyde naturen, at grine og min soevn begyndte at blive bedre og bedre. For eksempel, I de sidste 3–4 dage, har jeg foelt mig udhvilet om morgenen. Jeg har gode vibrationer indefra og foeler mig aktiv og vil gerne lave aktiviteter I stedet for at bare ligge I min seng som I den forste uge jeg var her.

Nu har alt aendret sig. jeg foeler mig som en ny person—eller som mit gamle selv—min aegte personlighed og ved du hvad der er maerkeligt? At vaere aedru for mig er ligesom en staerk hoej for mig. Jeg havde glemt saa mange ting under paavirkelelsen af stoffer. Jeg blev mindet om hvordan foelelsen af mit ansigt var efter d. 10 dag. Jeg kan nu maerke hver en muskel igen o gen meget vigtig ting er at jeg kan se forskellen I mit selvvaerd.

Jeg plejede at foele mig vaerdiloes og foelte at jeg fortjente de slemme ting der skete for mig.

Jeg har laert mens jeg har vaeret her I Narconon at det kan vaere dejligt at rette paa sine fejltagelser med hensyn til hvad man burger sit liv paa og faa sit liv tilbage til sin control.

Det ser godt ud med mine frenskridt og jeg er klar til det naeste trin.

A.S—Narconon Europe Student.

FORFATTER

Agnese

I always wanted to help people get through the problems that they got into, and help them understand themselves better. I am proud to be a staff member of Narconon Europe to save lives and help others be drug free.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ