Krokodil

Krokodil syringes

Stoffet ’krokodil’, some er en billig erstatning for heroin dræber de afhængige.

’Krokodil’ også kendt som desomorfin, er meget billig version af heroin. Stoffet fremstilles ved at blande knust kodein tabletter, benzin, madolie, iod, fortynder, lighter gas og andre meget farlige komponenter.

På det sidste, er dette stof meget udbredt I Rusland. Stoffet blev opkaldt efter det forfærdelige stank og skaden, som stoffet efterlader, nemlig krokodille hud-lignende hudlæsion.

Udover den skrækkelige stoffets opbygning og de store skader for kroppen, bliver man også straks afhængig af ‘krokodil’, dens virkning er meget kort.

Effekten af desomorfin:

  • uoprettelig skade på hjernen
  • Sprog lidelser
  • burst blodkar
  • lugtende og koldbrændte sår
  • rodnet kroppens væv

Bekæmpelse af afhængighed

I Rusland er der et par ”Narconon” rehabilitering og forebyggelse centre, der kæmper med denne form for afhængighed, dag og nat. Drug uddannet går igennem hele forløb, så de kan give oplysninger om, hvad der sker, hvis man beslutter at starte misbruge narkotika. Drug rehabiliteringscentre hjælpe dem, der ikke kan stoppe misbrug af narkotika. Otte til ti ugers “Narconon” rehabiliteringsprogram. Det rigtige tidspunkt at få hjælp, hvis du er afhængig, er før narkotika vil skade dit helbred.

Familier, der ønsker at hjælpe den afhængige person, burde ikke vente på de frygtelige skader. Ring “Narconon”, så snart dine kære ikke vil være i stand til at stoppe afhængighed. Hurtige hjælp kan redde livet.

FORFATTER

Gintautė

I am very happy to join the Narconon family and I am glad that i have opportunity to help.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ