Mest Anvendte Stof I Danmark—Cannabis

Cannabis leafs green

I denne ardikkel vil jeg give lidt information om, stoffers virkning


Jeg arbejder på Narconon så jeg vil gerne give lidt information om stoffer og dets virkning.

Marihuanna er fra bladene, stænglen blomsten og hampfrøne som blive tøret. Der er noget der er grønt, brnut eller grådt.

Marihuanna er cgså en brun harpiks, som er tøret og presset sammen til stænger eller klumper, når nan ryger det giver det en sød lugt.

Statestiken siger

De unge mennesker som starter på narkotika er ca. 15 år og mange fortsætter til de er 25 år. De der ryger canabis udgør ca. 70% af alt misbrug,det er en kedelig udvikling i vores samfund. Det er derfor at Narconon er her for at ændre den situation for de unge mennesker,så de kan få et godt og rigt liv igen.

Der er 400 kemikalier i marihuanna, eller has. Det er det personen beliver høj af det kaldes THC (forkortet tetrahydrocannabinol). THC skaber personlig hedsændringer, som klacificere det som en rusgift. Det er sådan noget der meget let kan føre til støre og mere misbrug feks til Heorin.

(Her er succes Historier fra personer som er kommet igennem Narconon programmet.)

Jeg kender flere personer som har røget marihuanna, og taget kokain, så de ikke kunne funger i livet, de havde bare opmarksomhed på hvor de skulle få pengene fra til den næste smøg, og til det næste kokain de havde det selvfølgelig rigdig skidt. Men de kom på Narconon og blev total clin, de fik et rigtig godt liv efter Narconon programmet og en sagde at nu var græset meget mere grøndt i gen, end det havde været i alle de år de røg og tog kokain. De føler at de har fået deres liv tilbage det er jo ret fantastisk.

Kontak os for hjælp


http://www.emcdda.europa.eu/countries/drug-reports/2018/denmark_en


FORFATTER

Agnese

I always wanted to help people get through the problems that they got into, and help them understand themselves better. I am proud to be a staff member of Narconon Europe to save lives and help others be drug free.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ