Læs dette hvis du vil have lidt information til ikke at tage stoffer

The man is sitting on the beach.

I denne artikel vil jeg vise dig fordelene ved ikke at bruge stoffer.

  • 1. Den største fordel er at du ikke gør din krop syg, og har gode mulighedder for at blive ved med at være sund og rask, og leve meget længere, når du ikke tager stoffer.
  • 2. Du tænker meget klare for du Doper ikke dine mentale tanker og sanser, du ændre ikke din personlighed. Det gør du, kun hvis du selv ønsker det, så gør du det helt bevidst, efter din beslutning. Hvis du starter med at tage stoffer, så ændres din personlighed helt automatisk, du observere det højest sandsynlig ikke engang.
  • 3. Din krop Holder sig meget pænere, der er ikke noget gift der ødelægger den, og giver den unødiges smerter.
  • 4. Du skal ikke stjæle, for at få penge til stoffer, og risikere at komme i fængsel.

I nogle fængsler, er der injectionsrum, så stofmisbruget bliver meget værre der i fængslet. Du ødelægger også dine muligheder, så er der mange jobs som du ikke kan vælge, at blive, hvis du er straffet.

5. Du vil ødelægge dit liv, i vertfald i de år du er på stoffer, hvis du så er så heldig at få hjælp til at komme af dem i gen. Hvis du starter på det at tage stoffer, for at få løst dine problemer, så vil det bare give dig mange flere problemer, det vil påvirke hele din familien, så det ødelægger meget mere end du kan forestille dig, det er det vi ser her på Narconon. Det er meget bedre at forebygge, så vi ikke skal ind og helbrede.

Der er ingen Mennesker der ønsker at være narkomaner, spørgsmålet er, hvad er det som driver dem. Måske fordi de har problemer, som de ikke selv kan løse. De får ikke den rigtige hjælp, de føler hvad er der i vejen med mig. Nogle bære rundt på en stor sorg, som de ikke selv kan takle, og bære mere. De får måske ikke den hjælp de har brug for. Nogle har nogle venner eller bekendte, som fortæller hvor sjovt det er når de tage nogle stoffer, så bliver de fleste meget hurtig afhængig af de stoffer, de kan ikke komme ud af det ved egen hjælp.

Der er heldigvis hjælp at hente, hvis skaden er sket, og det er her på, rehabiliteringscentret, Vi kan hjælpe, kontakt Narconon i dag, eller når der er brug for det.

FORFATTER

Agnese

I always wanted to help people get through the problems that they got into, and help them understand themselves better. I am proud to be a staff member of Narconon Europe to save lives and help others be drug free.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ