Narconon er det bedste rehabiliteringsprogram jeg har oplevet

Narconon Europe
(For at bevare privatlivet viser fotoet ikke en faktisk Narconon-studerende)

Jeg har været på stoffer i 20år, med heroin som mit hovedstof. Igennem tiden, har jeg været på forskellige døgnbehandlinge, men formåede aldrig at gennemføre et fuldt program. Efter mange tilbagefald, begyndte jeg at blive bange for om jeg nogensinde ville blive totalt ren. Jeg ankom til narconon rehabiliteringscenter, uden forudgående viden om programmet. Den første halvdel af min tid der var jeg meget beklagende over for det meste, ude af balance, og så på alting med skyklapper på. Jeg formåede ikke at beskue min situation og omgivelser i et bredere perspektiv. Min krop og mit sind var ude af balance.

Efter abstinensfasen, startede jeg på deres saunaprogram, som havde til opgave at udrense alle de giftige stoffer fra min krop der havde ophobet sig der igennem årene og sammen med vitaminpiller, fik jeg det psykisk og fysisk bedre. Efter saunaprogrammet var jeg stabil fysisk og mentalt og klar til at starte til undervisningen der hedder objektiver som bl.a lærte mig at være i nuet og genvinde selvkontrol.

Et genialt program. Efter det lærte og fik jeg livsredskaber til at håndtere enhver situation i mit liv. Med det program, samt det ekseptinonelle personale og deres ekspertise, gennemførte jeg programmet mod mine egne forventninger. Størstedelen af personalet har selv en fortid med misbrug, så de vidste hvad jeg gik igennem og med deres omsorg og iver for at hjælpe andre til at blive ren og leve et stoffrit liv, gjorde de en enorm forskel i mit liv og motiverede mig til at arbejde hos Narconon, så jeg med min erfaring og min genvundne passion også kan hjælpe andre, som de hjalp mig.

“Narconon er det bedste rehabiliteringsprogram jeg har oplevet og jeg ville ikke være hvor jeg er i dag uden dem.”

Narconon er det bedste rehabiliteringsprogram jeg har oplevet og jeg ville ikke være hvor jeg er i dag uden dem. Takket være Narconon og deres fantastiske personale har jeg fået kontrollen tilbage over mit liv.

B.—Narconon Europe Student

FORFATTER

Agnese

I always wanted to help people get through the problems that they got into, and help them understand themselves better. I am proud to be a staff member of Narconon Europe to save lives and help others be drug free.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ