Velkommen til
Narconon Europa

Når man kommer til Narconon Europa, er man i omgivelser, der kun har én ting for øje: at hjælpe andre mennesker med permanent at overvinde deres afhængighed. Det begynder med Narconons omgivelser.

For det første har vi ikke ”patienter” eller ”ofre” eller ”misbrugere”. Vi har studerende – studerende, som er i gang med at lære at leve et succesfuldt, stoffrit liv.

Her er alle detaljer taget i betragtning for at kunne give vores studerende den stabilitet og tryghed, de har brug for, så de trin for trin kan frigøre sig fra afhængighed og genopbygge et liv uden stoffer.

Narconon Europa er det førende Narconon-center i Europa, designet til at levere Narconons effektive teknologi: lige fra de lokaler, der benyttes til at håndtere abstinenser uden brug af substitutionsstoffer, til Saunacenteret for et nyt liv, hvor vores unikke metode helt fjerner de rester af stoffer, der stimulerer trangen og skaber tilbagefald.

Ejendommen ligger idyllisk på 6,3 hektar uden for Helsinge i naturskønne områder lige ned til Arresø – ideelle omgivelser for den personlige omsorg, der er helt essentiel for vores særdeles effektive program.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ