Lidt om alkoholdproblemer her i Danmark

Drunk teenager.

Det er lovligt for unge mennesker at købe alkohol og drikke alkohol når de er 16 år. Det er først lovligt at køre bil når de er 18 år, alt for mange de lære først at drikke, det er synd. Hvis det var omvendt,så havde de måske lidt mere opmærk-sonhed på det med at køre bil end at drikke alkohol.

Der er også alt for mange der ser hvordan deres forældre gør, og så kommer de måske ud på en rutsjebane, og drikker for meget. Men her på Narconon, kan vi hjælpe alkoholiker så de ikke behøver at tage antabus bag efter, når de er færdige med programmet,fordi det bliver renset ud af fedtvævet, så en person er helt klin, på både krop og sjæl, og kan leve helt normalt, og de fleste kan oven i købet nyde en øl eller anden form for speritus uden det giver problemer, det er da ret fantastisk.

Af-veningen foregår på den her måde, en person får en masse vitaminer og mineraler, i en dag eller mere ind til personen er blevet helt ædru. Personalet hjælper med assister, det er processer der hjælper personen med hurtigt at få det bedre. Der efter start selve saunaprogrammet. Personen fortsætter med at tage vitaminer og mineraler og olie, så er der løb i 20 minutter derefter ,ind i saunaen, det bliver optrappet i løbet af nogle dage til at vare 5 timer i alt per dag, ind til programmet er fuldfør.Det har hjulpet mange familier og reddet liv i mere end 50 år.

Kontakt os for hjælp

FORFATTER

Agnese

I always wanted to help people get through the problems that they got into, and help them understand themselves better. I am proud to be a staff member of Narconon Europe to save lives and help others be drug free.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ