Jeg Føler Mig Som en Ny Mand !

Man looking at the valley

Jeg har lige afsluttet sauna delen af programmet, og jeg oplevede store ændringer både fysisk og følelsesmæssigt. Jeg havde også røget en masse hash og da jeg var i saunaen, kunne jeg lugte marihuanaen komme ud af min krop. Jeg havde brugt hash til at maskere den vrede, jeg havde i mit liv, og da det kommer ud af mig i saunaen, gen-oplevede jeg den og det tillod mig, for første gang, at være i kontakt med min vrede og affinde mig med det.

Jeg var meget indadvendt i fire dage i saunaen, følelser og minder, der var på vej ud i denne periode var fra mere end tyve-år siden. Jeg græd som en baby, da jeg oplevede disse følelser for første gang uden stofferne til at skjule dem.

Jeg gen-oplevet en operation på min krop, ser snittet hele igen, og den alvorlige hovedpine, som jeg havde for næsten tyve år siden dukkede op i saunaen. Efter disse erfaringer i saunaen, ved jeg, at jeg har "ud-levet" de følelser og fysiske skader jeg har påført mig selv i fortiden. Jeg kom i kommunikation med min krop, og jeg begyndte at forstå, hvordan den reagerer på kemikalier, herunder den mad, jeg spiser. Jeg føler, at jeg nu er i meget tættere kommunikation med min krop.

Efter denne erkendelse og mod slutningen af min tid i saunaen, oplevede jeg en stigning i energi og en fornyet interesse i livet. Jeg føler mig ren igen, ligesom jeg gjorde som barn, og jeg har dage nu, hvor jeg er glad for at bare være til og at gøre hvad jeg gør. Jeg er tryg ved mig selv, og det skylder jeg dette vidunderlige program. Jeg takker alle for at hjælpe mig igennem mit sauna-program.

“Jeg føler mig som en ny mand … den fyr jeg elskede at være, før narkotika indtog mit liv.…”

Jeg føler mig som en ny mand … den fyr jeg elskede at være, før narkotika indtog mit liv.

Jeg kom i kommunikation med min krop og jeg begyndte at forstå, hvordan det er at reagerer på kemikalier, mad og drikke, og jeg føler, at vi er mere tæt på hinanden.

K.K—Narconon Europe Student

FORFATTER

Agnese

I always wanted to help people get through the problems that they got into, and help them understand themselves better. I am proud to be a staff member of Narconon Europe to save lives and help others be drug free.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ