Fantastiske succeshistorier fra Narconon Europe

Sober men.

Formål med livet

Jeg har primært kæmpet med alkohol. Jeg har prøvet lidt stoffer hist og her men mit største problem var alkohol. Jeg har drukket i 25 år.

Jeg har gået fra hus til hus og fra ven til ven.

Jeg plejede at vågne op omkring 15-16:00 tiden om eftermiddagen og tænke over hvad jeg skulle gøre med mit liv, så rakte jeg ud efter en drink og følte mig elendig.

Jeg havnede til sidst ved vejs ende. Jeg prøvede ”30 dages behandlinger” men de holdt kun en uge.

Min mor og far fortalte mig at de havde fundet et perfekt sted til mig.

Så snart jeg ankom følte jeg, at Narconon var det rette sted for mig.

Alle var så venlige. Ikke en eneste person, hverken personale eller studerende, så ned på mig. Alle var fulde af energi og entusiasme.

Jeg fandt teknologi og metoder som vi anvendte dagligt for at løse problemer.

Nu vågner jeg op om morgenen, ivrig efter at komme indgang med dagen og jeg kan knap nok vente.

Nu kan jeg lægge mig til at sove og vågne tidligt om morgenen.

At føle og vide at jeg har et formål er min største lektion fra Narconon.

J.F.—Narconon student


Jeg er kommet af ”Meth” og fået mit liv tilbage

Jeg havde et godt liv og et godt job.

Jeg begyndte at omgås med de forkerte mennesker og kom igang med Methamfetamin. Fra det punkt begyndte alt at gå tabt i mit liv. Jeg mistede mit job, min kæreste, mit hjem – alt fejlede bare for mig.

Jeg har været på andre behandlinger før – du ved, en gang misbruger altid misbruger – jeg ville have noget andet og det Narconon tilbød var helt anderledes.

Jeg kom hertil og prøvede programmet og nu har jeg været stoffri i 3 år.

Narconon har ikke bare forandret mit liv men også ført mig til et højere niveau. Nu er det ikke længere min mor og søster som bare taler til mig, nu deltager jeg også med mine egne synspunkter. Jeg er virkelig glad for at være levende igen.

D. S.—Narconon student


Happy danish boy.

Fik mit liv tilbage

Jeg lavede rod i mit liv havnede i et stofmisbrug med de forkerte mennesker. Jeg prøvede alt som de andre tog. Jeg var tvunget til at stjæle for at få stoffer og jeg brød mig ikke om hvad jeg var blevet til. Jeg havde brug for stoffer hver dag for at komme ud af sengen, og også for at komme på arbejde. Jeg kom til et punkt hvor jeg ikke kunne leve uden at være høj.

Narconon var mit første og sidste rehabiliteringsprogram, for nu er jeg glad igen.

Når du går igennem programmet lærer man nye værktøjer til at forbedre sig s elv, at være ærlig og have integritet, at være sammen med andre socialt og at arbejde mod sine egne mål. Jo længere jeg var på programmet desto mere tillid opbyggede jeg. Jeg ændrede mig trin for trin.

Nu vågner jeg ædru og fuld af energi, jeg kan være produktiv hele dagen uden stoffer. Jeg har ikke længere brug for stoffer.

Jeg er kommet ud af mit misbrug og kan anvende mine værktøjer og opnå hvad jeg vil i livet.

C. D.—Narconon student


Mere tålmodig, klar og mere selvsikker i min kommunikation.

Jeg er glad for at være færdig med Objektiverne. Jeg har lært at have mere tålmodighed og være mere klar over mine omgivelser og mine følelser. Jeg føler at jeg er i bedre kontrol af mine bevægelser og har en bedre forståelse af mig selv. Jeg er også mere selvsikker i min kommunikation og jeg har indset at det er lige så vigtigt at hjælpe en anden igennem disse øvelser, som det er selv at blive hjulpet.

A. S.—Narconon student


Jeg lærte at være tålmodig og at fokusere

Jeg lærte at være tålmodig og at fokusere når jeg arbejdede mod et mål. Det var ikke kun et mål for mig selv, men også for min twin. Et symbiotisk samarbejde blev dannet for at opnå et fælles mål.

Udover vores succesfyldte færdiggørelse, så var den største gevinst vores venskab og glæden ved at se hvordan Ivor udviklede sig under Objektiverne fra start til slut.

J.P.—Narconon student


(For at bevare privatlivet viser fotoet ikke en faktisk Narconon-studerende.)

FORFATTER

Agnese

I always wanted to help people get through the problems that they got into, and help them understand themselves better. I am proud to be a staff member of Narconon Europe to save lives and help others be drug free.

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ