Tro mig, livet er smukkere uden stoffer

Woman exercising

Før jeg kom til Narconon, var mit liv et rent helvede. Jeg var afhængig af heroin og opium. Jeg var afhængig ig godt og vel 5 år. Jeg prøvede mange gange at holde op, men jeg kunne kun holde til et par dage. Hver gang faldt jeg tilbage i de gamle rutiner. Jeg plejede at tænke at ”jeg aldrig vil blive stoffri, og jeg kommer til at dø som narkoman.”

Men nu er livet anderledes, og det er godt. Jeg kom til Narconon og de reddede mit liv og hjalp mig til at blive stoffri. Narconon programmet lærte mig hvordan jeg kunne leve et stoffrit liv. Jeg tilegnede mig en ny og bedre måde at tænke på. Jeg er taknemlig til Narconon da de gav mig nye målsætninger og viste mig vejen til et lykkeligt og stoffrit liv.

Tro mig, livet er smukkere uden stoffer. Hvis du vil blive fri for din afhængighed så tag til Narconon Europa!

S.V. — Narconon student

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ