Narconon Programmet Har Ændret mit Liv for Evigt

Happy young man

Jeg er en 27 årig velfungerende, succesfuld, ærlig og lykkelig person. Men lad mig advare dig, det har ikke altid været tilfældet, pga. alkohol og stofmisbrug har disse kvaliteter og karaktertræk været næsten forsvundet og jeg havde ingen tro på at det kunne genvindes. Jeg brugte 15 år på at bryde loven, bruge stoffer og alkohol, lyve, snyde og generelt, leve et meget kaotisk liv.

Selv om jeg levede med kriminelle beslutninger og uærlige hensigter fungerede jeg alligevel rimeligt godt i forhold til mine interesser og mål i livet. Men på grund af mine forfærdelige beslutninger og valg, var jeg ulykkelig og retfærdiggjorde mit misbrug. Dybt i mit hjerte viste jeg hvad jeg gjorde og at den måde jeg levede på var forkert.

Ikke desto mindre kom jeg til et punkt hvor jeg var ligeglad med de fleste vigtige ting i mit liv, såsom min familie, min karriere og faktisk alt der var godt og som jeg elskede. Mit heroin, kokain og pille misbrug blev større og større og efterhånden blev den status og succes jeg havde arbejdet hårdt for hele livet mindre og mindre og til sidst var der grundlæggende set intet tilbage. Selv om jeg vidste jeg havde et problem, var jeg stadig kun interesseret i at bruge så meget stof som muligt og så tit som muligt. Jeg bildte mig selv ind at jeg elskede følelsen af at være ”stoned”. Vejen jeg havde valgt at gå på var mørk, skummel og fuld af forfald og efterhånden var jeg selv i en sådan tilstand. I årevis var jeg i sådan en tilstand. Jeg ødelagde forholdet til de som elskede mig og til samfundet der bare ville det bedte for mig, jeg risikerede min frihed, jeg risikerede mit LIV!!

Til slut fandt jeg ud af at jeg havde brug for behandling og startede med at komme i behandling. Desværre forblev jeg ikke stoffri andet end for korte perioder, jeg endte altid med at falde tilbage. Til sidst troede jeg at jeg ville ende mit liv som misbruger. Som det højeste mål, troede jeg at jeg ville være i stand til at stoppe men at jeg altid ville have trangen til stoffer.

Da jeg første gang hørte om Narconon, var min interesse vagt.

Her var et program som ikke lignede de andre jeg havde fejlet med i fortiden.

Her var et program hvor man ikke var i ”bedring” eller en ”misbruger” resten af livet.

Her var et program hvor du ikke var hjælpeløs over for misbrug, du kunne faktisk lære at blive ”bevæbnet” med viden der gav dig styrken til at vælge at sige nej til stoffer.

Her var et program der eliminerede trangen til stoffer og specialiserede sig i at afholde rehabiliterede fra at falde tilbage.

Her var et program der opfordrede en person til at træne, spise sundt, tage vitaminer og mineraler.

Her var et program der hjalp en person med at få håndteret både mentale og følelsesmæssige problemer.

Det var sådanne et program jeg havde ledt efter.

At tage til Narconon var den bedste beslutning jeg nogen sinde har taget i hele mit liv. Jeg har ikke ord til at beskrive programmet. Atmosfæren, huset ja, hele området var så behageligt at være i. Medarbejderne. Aldrig i hele mit liv har jeg oplevet en organisation hvor medarbejderne tog den sag de arbejde for og det arbejde de gjorde, mere alvorligt. Programmet i sig selv er også exceptionelt, med afgiftningen og udrensningen der fuldstændigt eliminerer trangen, men i tilknytning fjernede det også alle giftstoffer fra min krop, min IK blev kanon meget forbedret, jeg sov godt om natten igen, for første gang i mange år og jeg følte mig som en 17 årig og ikke som de 27 jeg er!!

Den sidste del af programmet var enorm lærerig. Man behøver ikke være en misbruger for at få forbedret sine livskvaliteter gennem disse terapeutiske livs forbedrings kurser.

Teen looking at the valley

Dette program har ændret mit liv for altid. Selv om jeg ved jeg ikke kan ændre fortiden, føler jeg at jeg er startet på en frisk, der tillader mig at være succesfuld og effektiv i alle aspekter at livet. Ved at lever et godt og fornuftigt liv, kan jeg gøre op for noget af den skade jeg har forvoldt i fortiden. Nu er jeg ærlig, moralsk og etisk korrekt. Jeg har gjort min familie stolt og glad, jeg har et fantastisk arbejde med masser af ansvar, hvor jeg tager beslutninger som vedrører mange mennesker, flere gange om dagen. Jeg har et godt helbred og er fortsat med træning, sundt mad, vitaminer og mineraler… jeg føler mig i så god form fysisk og mentalt.

Jeg ser folk direkte i øjnene og er ikke bange for at sige min mening eller holde fast i det jeg tror på, og det i enhver situation. Jeg gør de rigtige ting, lever det rigtige liv, tager de rigtige valg og det føltes bare SÅ GODT.

Savner jeg følelsen af at blive ”stoned”?

Aldrig, nu kan jeg vågne om morgenen hver dag og føle mig frisk, nu da jeg er troværdig og ansvarlig, nu da jeg er i en position af at kunne finde mit fulde potentiale, er det del der hedder misbrug, stoffer og alkohol faktisk gået hen og er blevet fuldstændigt væk. Jeg kan tillade mig ærligt og redeligt at sige at jeg er blevet fuldstændig rehabiliteret.

Nogle gange spørger jeg mig selv ”Hvad fanden tænkte jeg på”? Men fortiden er passeret, nutiden og fremtiden blev skænket mig. Selvfølgelig må jeg takke alle på Narconon af hele mit hjerte for at være der når jeg havde brug for det, hjælpe og støtte i alle tænkelige situationer. Nu er jeg ikke bare lykkeligere, nu er jeg lykkeligere end nogensinde!!

R. T.—Narconon Graduate

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ