Lev et stoffrit succesfuldt liv

Handsome blond man

Igennem dette rehabiliteringsprogram har jeg lært mere end jeg regnede med. Da jeg fik abstinenser troede jeg at det ville blive forfærdeligt, men med hjælp og støtte fra medarbejderne, var det slet ikke så slemt som jeg havde regnet med. Så begyndte jeg i saunaen, og det var efter min mening et af det bedste punkter på programmet. Jeg troede aldrig at min krop ville føles normal igen, men da jeg var cirka halvvejs igennem sauna programmet, begyndte jeg at få det bedre end jeg nogensinde havde haft før. Jeg sov bedre, spiste mere, vågnede op med mere energi og følte mig bedre tilpas mentalt.

Da jeg begyndte på Objektiverne, vidste jeg ikke hvad jeg skulle mene om dem. Det virkede lidt underligt for mig, men jeg lærte faktisk en hel del. I stedet for at blive vred når jeg ikke kunne lære noget eller følte mig utilpas, lærte jeg hvordan man kommunikerede bedre med en anden person, i stedet for at prøve at undgå situationen. Min tålmodighed blev forbedret og jeg lærte hvordan jeg skulle forblive i nutid i stedet for at dvæle på fortidens problemer.

Etik delen af programmet var, efter min mening, den vigtigste del. Jeg lærte hvordan jeg skulle konfrontere mine problemer, kommunikere med folk omkring mig, være mig selv, genopbygge mit forhold til min familie, og hvordan jeg ikke bare kunne leve et liv uden stoffer, men et liv som jeg gerne selv ville leve.

Narconon har hjulpet mig med hvert eneste problem jeg havde og givet mig værktøjer til, at jeg med sikkerhed kan tage hjem og leve et stoffrit succesfuldt liv.

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ