Jeg er en Bedre Person Nu!

Det er ret nemt at misbruge dine smertestillende. Du vil ikke engang mærke til, når du vil misbruge og tager langt mere end den foreskrevne mængde. Dette er, hvad der skete med mig, jeg skulle igennem hoftealloplastik og fik smertestillende medicin efter operationen. Ikke engang mærke til, da jeg begyndte at misbruge det. Det gjorde mig ude af stand til at gøre noget. Jeg var meget deprimeret.

Min depression og stofmisbrug begyndte at bløde mere end i alle aspekter af mit liv. Langsomt begyndte jeg at miste interessen for alt. Jeg begyndte at skyde skylden på læger for min afhængighed. Min familie viste mig den virkelige spejl og egentlige årsag til min afhængighed. Jeg skammede mig, så jeg besluttede at stoppe.

Jeg kom til Narconon til at håndtere mit problem, fordi jeg ikke var i stand til at gøre det ved min egen. Narconon gør miraklet, ikke kun jeg sluppet af afhængighed, men også fundet den sande lykke. Jeg føler bedre end før, både fysisk og mentalt. Narconon hjalp mig til at komme tilbage den person, jeg plejede at være, endnu bedre.

J.K—Narconon Graduate

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ