Det er muligt at komme tilbage!

Mother and daughter

Jeg er 25 år gammel, og jeg har smidt 8 år af mit liv væk på stoffer. Jeg tog stoffer første gang til en skoleafslutning. Den dag i skolen spurgte en af mine venner mig: ”Har du lyst til at prøve?” Jeg tænkte ikke et sekund og sagde bare: ”Ja”. Siden da var mit liv forandret – Jeg gik fra at være en meget høflig og sød pige med gode manerer, til en ”junkie”, en vred pige som ikke lyttede til nogen og kun var interesseret i at tage heroin og blive høj. Ingen kan forestille sig livet for en narkoafhængig pige. Jeg sårede alle dem som elskede mig.

Jeg er så heldig at have en fantastisk mor, der var den eneste der forsøgte at redde mig med forskellige metoder og sendte mig til forskellige rehabs. Hun gav ikke op og ville ikke have at jeg skulle dø som en narkoman. Ingen af rehabiliteringsprogrammerne hjalp mig dog til at blive fri af afhængigheden og jeg fortsatte med at blive høj. Jeg mistede alt håb og ventede blot på at dø.

Men så fandt min mor Narconon. Uden håb tog jeg dertil og begyndte på programmet. Og så skete der et mirakel. Mit liv begyndet at ændre sig igen, og denne gang var forandringen til det bedre. Jeg begyndte at se en bedre fremtid. Det var ikke let, men programmet hjalp mig til at slippe min afhængighed. Jeg er stoffri nu. Jeg tænker ikke længere på stoffer. Narconon programmet gav mig et stoffrit liv, min krop er renset for alle stoffer og mit sind er også klarere. Jeg kan se ting tydeligere nu.

Jeg vil bare sige at det er muligt at komme tilbage, bare klø på. Kæmp for dit og din families liv.

Det er sandt, Narconon hjalp mig og de kan også hjælpe dig.

Tak til Narconon.

I.S. – Narconon Student

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ