Jeg er bedre person nu….

Handsome senior man

Hele din fremtid afhænger af, om du træffer de rigtige valg. Men hvad er rigtigt? Hvordan kan du afgøre det for dig selv hver gang? Dette kursus hjælper dig til at skabe din egen personlige ”rygrad” og giver dig rammerne til at træffe beslutninger, så du ved, at du vil gøre de rigtige ting, uanset hvad dette måtte være for dig.

På dette kursus havde jeg små og store gevinster. Jeg blev klar over at det var mig selv som skulle tage beslutningerne i mit liv og ikke nogen andre. Nu er det mig der tager beslutningerne, jeg er i kontrol, det er min egen skyld hvis noget går galt i mit liv. Det er ikke nogen andres skyld.
Det var rart at kunne stole på andre folk igen, og være én som andre kunne stole på. Det var en ret god følelse.

B.K. – Narconon student

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ