Evigt Taknemmelig til Narconon!

Jeg følte forfærdeligt i mine midten af 20'erne, og jeg kunne ikke bebrejde nogen, men mig selv for det faktum, at jeg var blevet en narkoman. Jeg blev ikke født og opvokset i en ustabil hjem med forældre, der drak eller skændtes. Jeg har aldrig været slået eller blevet efterladt alene hjemme, og mine forældre har aldrig svigtet mig.

Ja, jeg kommer fra en dejlig middelklasse hjem, hvor der var trøst i vores familieliv, økonomien var under kontrol, og jeg havde de bedste forældre, der var så kærlig …

Min mor var så chokeret og fortvivlet over nyheden om min afhængighed, som hun kaldte mange steder for rådgivning.

“Prøv Narconon Center i Danmark.” Blev mest almindelige råd.

Og heldigvis, trods min tilstand, indså jeg, at min familie havde ret. Jeg indså, at jeg havde kun to muligheder: Jeg kunne begå selvmord eller komme ud af stofmisbrug …

Jeg besluttede mig for at gå til Narconon og få hjælp.

På Narconon, mit liv ændret sig, og fra den allerførste dag, jeg følte mig godt og positivt. Gør afgiftning fik jeg min krop ren og Life skill kurser hjalp mig til at rydde mit sind. Jeg forstod hvem mine rigtige venner er, og hvem jeg aldrig skulle se. Jeg følte meget godt i hele programmet, og jeg er ædru.

Siden færdiggøre Narconon programmet, fik jeg gift og har nu to dejlige børn.

Jeg har været stoffri i ti år takket være Narconon og fantastiske behandling. Jeg blev forvandlet fra en byrde for samfundet til en stabil og ærlig borger, udelukkende ved hjælp af de effektive værktøjer og regler findes i Narconon programmet, som jeg vil være evigt taknemmelig.

B.L — Narconon Graduate

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ