Mor til fhv. stofmisbruger
Linda S.

Det lykkedes mig at bringe en sund og rask søn til verden, og han voksede op i en god familie, gik i kirke, var spejder.

Han begyndte på universitetet, men fandt ud af, at der var flere penge i oliebranchen. Så han begyndte at arbejde som borebisse på en olieplatform. Og det var hårdt arbejde. Der er en hel del stoffer derude på en platform. Han røg lidt marihuana, det var ikke så godt. Han drak øl en gang imellem. Men så eskalerede det til, at han i et års tid tog methamfetamin. Og vi fandt ud af det ved, at hans personlighed ændrede sig totalt.

Det var pinligt. Vi prøvede at holde det hemmeligt i familien, og jeg græd hver aften. Og jeg arbejder i domhuset, så når sheriffen kom ind, holdt jeg vejret og tænkte: ”Åh nej, mon han har arresteret Kaylen?”

Han blev aldrig arresteret for narko, men han var på nippet til at blive pågrebet. Og han ville enten ende i fængsel, eller det ville slå ham ihjel. Jeg mener, stofferne ville, eller han ville begå selvmord.

Så jeg begyndte at lede som en rasende på internettet, og jeg opdagede Narconon. Jeg ringede til Narconon, og de arbejdede med mig i 5 uger for at få ham derover.

Så begyndte vi at se en ændring, og jeg blev ved med at opmuntre ham. Vi så, han ændrede sig, og han sagde: ”Jeg gør det ikke længere kun for dig, mor, men for mig selv.”

Og sådan, som han er nu, og medarbejderne på Narconon – jeg ville aldrig have troet, at de havde haft et problem med stoffer. Så godt er programmet.

Det er bare et mirakel. Vi har vores søn tilbage, og jeg vil aldrig kunne takke Narconon nok, for de reddede hans liv, og i virkeligheden redede de også vores.

Flere videoer