Succeshistorier fra Narconon

Jeg har lært at se igen.

Young man

De objektive øvelser var til stor hjælp og jeg har meget bedre tålmodighed nu. Jeg er taknemmelig for mine medstuderendes hjælp. Teamwork er vigtigt i livet.

Følelsen af at blive lyttet til og at lære øvelserne er virkelig dejligt. Jeg kan opfatte mine omgivelser meget mere nu – f.eks. farverne omkring osv.

Jeg har lært om livets bestanddele.

Tusind tak!

I.V. Narconon student


Jeg sad fast i en verden med stoffer og mørke

Inden jeg kom til Narconon sad jeg fast i en verden med stoffer og mørke. Jeg kom til Narconon fordi min kone desperat ville have mig ud af den forfærdelige verden af narkotika.

Hun ville gerne leve et lykkeligt og normalt liv med mig. Hendes stærke vilje ledte mig til Narconon.

Man reading

Da jeg begyndte programmet vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle forvente, men for hver dag der gik følte jeg mig bedre tilpas.

Da jeg afsluttede afgiftningsprogrammet var det som en genfødsel. Jeg fik min energi og opfattelsesevne tilbage. Næste del af programmet gav mig redskaber til at leve et stoffrit liv. Kurserne i livsfærdigheder er fantastiske.

Narconon lærte mig at leve et rigtigt liv. Jeg er nu en glad og lykkelig person.

Min kone er virkelig lykkelig og stolt af mig. Jeg er stoffri og tænker ikke engang på stoffer længere. Programmet rensede min krop og mit sind. Jeg er klar over den frygtelige sandhed om narkotika og ved nu hvordan jeg skal holde mig væk fra det. Det er en fantastisk følelse.

På Narconon fik jeg ansvaret for mit liv tilbage og nu vil jeg leve et lykkeligt liv.

J.M. Narconon student


Jeg fik min energi og entusiasme tilbage

Golfer

Da jeg var på stoffer kunne jeg ikke se noget – jeg havde ingen følelser. Nu efter afgiftningsprogrammet føles det fantastisk. Jeg kunne mærke hvordan giftstofferne forsvandt fra min krop og kroppen føltes ren. Mit humør plejede at gå op og ned og jeg var meget ustabil. Gradvis blev dette bedre og bedre. Det var ikke bare kroppen som blev ren, men også mit sind blev klart og skarpt. Jeg kunne mærke hvordan mine følelser vågnede til live igen.

Min energi og entusiasme vendte tilbage. Narconon programmet er virkelig unikt og jeg er meget taknemmelig for Narconon. Dette er en fantastisk og utrolig fremgang.

T.V. Narconon student


Young man and his dog

Min fremtid ser lys ud og jeg sigter efter stjernerne

Da jeg kom hertil, var jeg meget langt ude. Jeg havde været i mit stofmisbrug i næsten 8 år. Alt føltes håbløst og jeg var meget bange. På Narconon vendte mit liv. Narconon er det eneste sted som har lykkedes at fjerne mit misbrug.

Jeg er meget glad for at jeg besluttede at tage til Narconon. Jeg har lært at kommunikere og håndtere alle de daglige opgaver – jeg har fået redskaber til at håndtere tingene. Jeg flygter ikke længere fra problemer, jeg håndterer dem.

Efter få uger følte jeg at min fremtid så lys ud og jeg sigtede mod stjernerne.

Jeg vil gerne takke Narconon og alle som hjalp mig ud af mit misbrug.

Jeg er meget taknemmelig!

M.L. Narconon student


Smiling woman

Jeg fik mit liv tilbage…

Under min tid på gymnasiet experimenterede jeg med stoffer hist og her. Det var meget til fester og jeg røg hash og tog kokain osv. Jeg mødte en fyr og blev gravid. Min fyr var ude for en alvorlig bilulykke. Det ledte mig til at begynde på stoffer som en løsning på at være alene mor.

Jeg begyndte med OxyContin som førte til metamfetamin og til sidst til heroin.

Min værste dag på stoffer var en dag i parken med min datter, og alt hvad jeg kunne tænke på var hvordan jeg skulle få fat i stoffer og blive høj. Jeg valgte stofferne fremfor min datter, som elskede mig over alt på jorden.

Det var efter dette at jeg havnede på Narconon.

Efter programmet var jeg levende, energisk og havde et ægte smil.

Jeg lærte hvorfor jeg tog stoffer og hvad jeg forsøgte at flygte fra. Det lykkedes mig at håndtere fuldstændigt hvorfor jeg tog stoffer.

Jeg har fået min datter tilbage og har nu også en lille dreng på 1½ år.

Jeg har et forhold til min familie nu, noget som jeg ikke havde før Narconon.

Jeg fik mit liv tilbage 100%.

M. D. – Narconon student


Kontakt Narconon Europe, hvis du kender nogen, der har brug for hjælp.

+45 70 60 60 03

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ