Jeg er Glad og fri for Afhængighed!

Happy young man

Før kommer til Narconon mit liv var komplet rod. Jeg havde en pause op med min kæreste og jeg var så deprimeret. Det hele startede derfra. Jeg begyndte at bruge opiater næsten hver dag, hele dagen. Jeg vidste, at jeg gjorde forkert, men var ude af stand til at stoppe mig selv. Den afhængighed var så forfærdeligt, at jeg skære helt al kontakt med min familie. Jeg vil vågne op ønsker at bruge. Jeg låste op selv alene med min opiat afhængighed. Det var juleaften, og jeg gider ikke selv at ringe til mine forældre. Heldigvis kom de for at besøge mig. De var forfærdet. Min mor sagde mig, at jeg seriøst brug for hjælp, og jeg vil lade dem hjælpe mig. Inde mig var en lille stemme siger jeg har brug for hjælp, så jeg enige om at gå til afvænning. Næste dag var juledag og jeg var på Narconon center i Danmark.

Stedet reddede mit liv. Stedet er ikke kun lære dig at stå af narkotika, men også det lærer dig, hvordan at leve livet igen.

Jeg er taknemmelig jeg fik endnu en chance for at leve et lykkeligt liv. Jeg har et normalt liv, fri for afhængighed. Min familie er så stolt af mig. Jeg befandt mig tilbage, jeg arbejder nu og leve lykkeligt.

J.K—Narconon Graduate

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ