Stofmisbrug er Vejen til Ikke Hvor, Men Selvdestruktion!

Man looking at the dawn

Før kommer til Narconon, vidste jeg ikke, hvad livet egentlig er, og hvordan man kan leve mit liv i god måde. Mit liv var ude af kontrol. Kokain tog fuldstændig kontrol over mit liv. Jeg var i til narkotika og alkohol i 10 år. Narkotika og alkohol er en illusion. Jeg startede med at drikke og marihuana derefter gjorde kemiske stoffer, og senere endte med at blive en tung kokain narkoman.

Addiction tager alt fra dig, din lykke, din familie, venner, penge, job og til sidst dit liv. Det er sådan, jeg var før de kom til Narconon.

Jeg kom til Narconon Europa og startede Narconon programmet. Efter Narconon programmet tog jeg kontrol over mit liv. Jeg er mere glad og lykkelig både fysisk og mentalt. Nu arbejder jeg aktivt for min fremtid. Jeg har nice job, og jeg er ansvarlig.

Kommer til Narconon var det bedste. Det hjalp mig med at bringe livet tilbage. Jeg fik enorme værktøjer fra Narconon programmet til at fastsætte mit liv. Jeg er taknemmelig for, at jeg gjorde at Narconon ellers ville jeg nok være død.

Jeg vil kraftigt anbefales Narconon Europa til nogen søger hjælp for afhængighed. Jeg vil også gerne sige, at stofmisbrug er vejen til ikke hvor, men selvdestruktion.

Jeg vil gerne takke Narconon Europa for at hjælpe mig og vise mig den rigtige retning.

Så hvis du er på udkig efter et program, der hjælper med at få slukket narkotika og alkohol afhængighed kontakt Narconon Europa i dag og få dit liv tilbage.

M.Z.—Narconon Graduate

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ