Jeg fandt styrken til at slippe stofferne og leve uden dem.

Happy senior man

Jeg vil gerne dele min succes med andre, hvordan jeg blev stærk nok til at slippe stofferne og leve uden dem.

Tyve år af mit liv blev brugt i en astrengende kamp med denne afhængighed. Jeg tog alt: opium, marijuana, efedrin, syre og senere hen, heroin, metadon, amfetamin, kokain og butyrat. Der var tidspunkter hvor jeg næsten gav op og accepterede håbløsheden da jeg ikke kunne se en eneste vej ud af det.

På disse tidspunkter var en fængselsdom “en løsning.” Ærlig talt så løste det ingen af mine problemer, men det gav mig et pusterum af en slags. I 2010 nåede jeg et kritisk punkt. Uden stoffer kunne jeg ikke engang komme ud af min seng, børste mine tænder osv. Der var kun én ting jeg længtes efter - døden.

Gennem de 20 år, mistede jeg alt – min familie og mine venner. Jeg omringede mig selv med umoralske, elendige og svage mennesker ligesom mig selv. Jeg havde virkelig ondt af mig selv, jeg misundte folk, som levede et sundt og konstruktivt liv. Jeg havde stadig stor lyst til at ende mit liv.

Men jeg var heldig; Jeg fandt hjælp på Narconons rehabiliteringscenter. Centrets program hjalp mig med at genvinde dyderne i mit liv, hvordan jeg var involveret i mine omgivelser og livet generelt.

Efterhånden som vi ændrer os selv til det bedre, ændrer vi også verden, gør den bedre og dette er vores arv til fremtidige generationer. Min taknemlighed går til Narconon programmet.

M.S.—Narconon Graduate

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ