”En helt ny verden”

Jeg havde ikke noget arbejde. Jeg boede med en fyr, som tog stoffer, og jeg brugte mere eller mindre hele dagen på at få fat på stoffer. Jeg stjal lønningschecks hos min arbejdsgiver for at kunne tage stoffer. På det tidspunkt syntes jeg, det var helt i orden. Og jeg kunne bare ikke stoppe, før jeg simpelthen fuldstændig ramte bunden. Jeg havde ikke mere noget formål. Det var, som om jeg bare eksisterede i tid, men ikke kom nogen vegne, og jeg følte, at sådan ville det blive ved med at være for evigt.

Heldigvis sagde min bedstemor, lige efter jeg var kommet hjem fra ferie: ”Lad os ikke igen lappe det sammen med flere 28-dages rehabs. Hvad med det her sted?” Jeg sagde: ”Okay. Jeg skal nok tage derhen.”

Da jeg blev færdig med saunatrinnet, følte jeg det som om, jeg var 16 år gammel. Jeg kunne koncentrere mig bedre. Jeg kunne bedre fokusere. Jeg vågnede op.

Jeg lærte også, at jeg moralsk og etisk set var en god person, og at jeg faktisk havde en god moral. Og jeg lærte om forskellige områder i mit liv, og hvordan det står til med min etik i de områder, og hvilken tilstand disse områder af mit liv er i, såsom arbejde eller familie, og hvad jeg vil gøre for at forbedre dem for at få dem i en bedre tilstand.

Narconon gav mig et nyt liv. Eller man kunne sige en frisk start, en helt ny verden fyldt med muligheder, som jeg slet ikke havde indset, selv før stofferne. Selv før jeg begyndte med stoffer, følte jeg ikke, at jeg havde de muligheder, som jeg har nu.

Flere videoer