Kæreste til fhv. stofmisbruger
Tara S.

Da jeg først mødte min kæreste, var han ikke på kokain, heroin eller andre hårde stoffer. Han drak bare, og jeg var lige fyldt 21 dengang, så det var fint nok, og jeg vidste ikke, at han havde et problem. Men som tiden gik, begyndte han at glide fra mig. Vi skændtes hele tiden – rigtig meget.

Han var på heroin, og jeg fandt ud af, at han havde været på kokain hele tiden, og han havde en masse problemer, han aldrig havde klaret eller håndteret.

Jeg havde en ven – min bedste ven døde af stofmisbrug, da jeg var 15. Så det var min store frygt, da jeg opdagede, at Jeff var på stoffer. Jeg tænkte altid på, at det samme ville ske.

Jeg gik igennem alle hans forskellige gemmesteder og konfiskerede alle nåle og skeer eller hvad som helst, jeg fandt. Og jeg konfronterede ham med det.

Han løj igen og igen. Og til sidst skændtes vi hele tiden, og jeg tror, det var ... det var en af de sidste gange, jeg så ham, før han kom til Narconon.

Jeg kunne ikke klare at se ham blive ved med det.

Han blev færdig med programmet til Thanksgiving, og jeg var på vej til min tantes hus i Jersey til en familiekomsammen, og han ringede til mig.

Han var en helt anden person end ham, jeg havde talt med fire måneder tidligere. Fuldstændig anderledes.

Og nu gør vi ting sammen. Vi skændes aldrig – jeg mener, vi har små diskussioner. Hvem har ikke det, men det er slet ikke som før.

Vi har nu et liv sammen, og vi har en fremtid sammen. At blive gift og stifte en familie.

På grund af Narconon kan jeg nu se en fremtid.

Det er, hvad vi vil have. Og nu er det muligt.

Flere videoer