Stoppa missbruket innan du förlorar allt!

Dark hallway, addict walking.
“Kokain är inte kul och kostar dig mer än pengar…”

För er som är kokainmissbrukare/användare som tycker att kokain inte skadar någon annan än dig själv, har du fel. Jag såg min bror att förlora allt han behövde till kokain. Han förlorade sitt hus, jobb, fru, och jag höjer nu sitt barn. När det gäller mig själv är min man beroende av kokain och han vägrar att erkänna att han har ett problem. Jag har försökt allt jag kan tänka mig för att få honom hjälp och han vägrar det varje gång. Han har blivit en mycket våldsam person och är aldrig hemma på natten för att skydda sin familj som han borde. Han har nu förlorat sin familj. Jag arkiverade för min skilsmässa och han kommer snart att förlora sitt hus och barn också. Kokain är inte kul och kostar dig mer än pengar. Det är inte värt det! Snälla sluta inse vad du inte bara gör för dig själv men vad du gör med de som truley älskar dig.

Narconon Europa hjälper missbrukar i Europa att komma ur drogfällan. Vi har ett unikt program i lugn och privat miljö. Kontakta oss på vår websida eller ring oss för mer information.

BLOGGANSVARIG

Elvis

Elvis has been helping people since early stages of his life. His devotion to helping led him to join staff at a Narconon drug rehabilitation center to help people recover from their addictions to drug or alcohol.

NARCONON EUROPE

DROGUTBILDNING OCH REHABILITERING