Narconon-programmet—ett otroligt äventyr 

Idag skulle jag vilja dela med mig av min personliga framgång under Narconon-programmet.

Jag slutförde Narconon-programmet och det var verkligen en fantastisk upplevelse.

Att komma hit var en mycket svår resa, tillbakadragandet var mycket svårt först. Men från det ögonblick jag såg Narconon Europe-affischen—visste jag att mitt liv aldrig kommer att bli detsamma.

Det var rehabiliteringen av ett misslyckande som varade i 25 år och steg för steg förändrades allt helt. Så tillbakadragandet i slutändan var riktigt bra.

I detoxprogrammet fick jag en ny kropp. Jag kände mig bra. När min kropp var riktigt ren för gifter - var mitt sinne också ”rent”. Nästa kurs var mycket, mycket bra—att lära sig ”vara här” på riktigt. Upplev och återfå förmågan att vara här—kommunicera, ta hand om en annan person, ha kontroll och tydlig avsikt utan någon reservation.

Sedan var jag redo för nästa kurs som heter ”Mål”. Att ta ansvar för någon annan var en otrolig känsla. Jag hade ny kunskap efter nya och återfick många färdigheter. Det var ett vackert och kraftfullt steg med resultatet av att vara helt orienterad i rymden och i nuet.

Kursen ”Livsfärdigheter” var som fyrverkerierna i showen. Under ”Ups and Downs” löste jag en stor stillastående situation i mitt liv. Allt detta gjorde mig faktiskt mycket bättre på att hantera livet.

Senare under kursen ”Integritet” fick jag en enorm utveckling av hur jag ska agera i resten av mitt livs situation. Och slutligen lärde jag mig under ”Levnadsförhållanden” de exakta stegen för vad jag ska göra i de olika aspekterna av mitt liv relaterade till mig själv, min familj, mina grupper, samhället och den fysiska världen i allmänhet.

Nu har jag en underbar kropp, mitt sinne är klart och jag mår bra—jag har ett nytt syfte. Jag vet exakt vad jag ska göra för att leva ett lyckligt liv utan droger.

„JAG VILL TACKA MIN FAMILJ FÖR ATT GAV MIG ENORM HJÄLP OCH MÖJLIGHETEN ATT GÖRA NARCONON-PROGRAMMET , TILL MITT BARN - FÖR UTAN DEM JAG VAR INTE I DENNA VÄRLD.“

Jag vill tacka min familj som gav mig ovillkorligt stöd och möjligheten att göra Narconon-programmet; till mina barnför utan dem skulle jag inte längre vara i den här världen. Till alla Narconon EU-studenter, alla Narconon-anställda och chefer, hela Narconon-ledningen och den otroliga grundaren av detta program. All min respekt och tack till alla. Jag är redo för andra halvan av mitt liv.

Känner du någon som har ett missbruksproblem? Ring oss idag för information om Narconon Drug Rehab-programmet. 

BLOGGANSVARIG

Jacky Buensoz

Jacky Buensoz hails from Switzerland and is the director of Narconon Europe. He is dedicated to helping the students of Narconon Europe become Drug free. For good. Feel free to contact him via Facebook if you need any help from him. ---- Jacky Buensoz de la Suisse, il est responsable de la qualité et des services à Narconon Europe. Il est là pour aider les étudiants de Narconon à devenir libérés des drogues. Vous pouvez le joindre par Facebook si vous désirez une aide quelconque.

NARCONON EUROPE

DROGUTBILDNING OCH REHABILITERING