“En drogmissbrukare vill inte vara sådan”

Christian
“En drogmissbrukare vill inte vara sådan”

Denna fras av Ron Hubbard var den första meningen som jag läste på Narconon.

Ärligt? Jag förstod den inte. Under programmet, när jag gjorde mina behandlingar så förstod jag slutligen meningen med den.

Den avspeglar många av er när ni säger:

  • Jag är inte beroende
  • Jag slutar när jag vill
  • Jag behöver inget behandlingshem

Detta var vad jag absorberade varje dag. Jag vill vara ärlig mot er och berätta sanningen.

Situationen för mig var helt annorlunda. Jag hade skrikit efter hjälp alldeles för lång tid, på hjälp att rädda mig från den hemska mardrömmen som hade som huvudpersoner: Ångest, paranoia, hat, depression, galenskap, sömnlöshet och rädsla.

Det var för mig ett omöjligt uppdrag att komma ut ur den fällan som kallas:

Heroin och kokain, som nu hade tagit upp flera år av mig liv, som långsamt åt min kropp, mitt sinne och min själ. Situationen var tragisk. Jag var en död man som gick: Jag vägde 65kg, 195cm lång, ett skelett, Jag hade inga känslor mer, jag hade inte längre en anledning att leva.

Därför säger jag att situationen var helt annorlunda för mig. Det var ett GAME OVER...

Jag var ett hopplöst fall. Mina föräldrar gjorde allt för att hitta en lösning.

De försökte väldigt länge. Till slut höll de på att förlora hoppet. Tyvärr är det så. Man förlorar hoppet när man ser din son inkopplad till maskiner som håller en i liv efter en dödlig överdos av heroin. Man förlorar hoppet när ens barn som precis blivit utskriven från sjukhuset tar en annan överdos. Först nu inser jag att jag har dragit ner, med stor kraft, min familj i missbrukets slaveri.

Vilken skam, det fanns inget mer hopp.

Medan jag kämpade i ett blodigt krig mellan liv och död, såg jag ett ljus närmar sig mina släckta och tomma ögon. Det ljuset var min farbror Graziano.

Han hade kommit till Stockholm för att ge mig min sista pollett i livet, vilket i detta fall var en mobiltelefon med ett person på linjen.

Det var en viss Nicole, som pratade med mig, snabbt som en maskin, hon sa "på 5 minuter ska jag förklara lösningen för dig"... "det är ett ofelbart och säkert behandlingsprogram" ...

Tja ... OK ... Jag förstod inte ett skit ... Jag hade inte sovit på månader ... förstå mig rätt, jag var för bedövad. Som vanligt svarade jag: Ja Ja Ja Ja.

Jag försökte vara så vänlig som möjligt.

Men jag tänkte:

Allt känns hopplöst , men just nu accepterar jag alla former av hjälp. Låt mig inte sätta det där jävla svärdet i min arm längre.

Nicole insåg att jag verkligen var desperat och villig att få hjälp så tog tag i situationen genom att säga:

"Ta omedelbart planet, det finns inte mer tid att slösa"

Och jag gjorde det. Dagen därpå kom jag till Narconon.

Jag vill ge dem en chans.

Jag vill ge mig själv en chans.

Under abstinensfasen förstod jag ingenting och jag var skeptisk. Var fan hade de tagit mig ???Det verkade som jag kommit till ett dårhus för att hjärntvätta mig och vet du en sak Chri ???

"Du kan inte ens fly för att du bor på andra sidan världen"

Jag är förstörd!

Uppriktigt, hur kan man tro att man kan rädda en drogmissbrukare, ett desperat fall som mig, på så kort tid. Det är bokstavligen omöjligt!

Bland tvivel, förlamningar i sömnen, sömnlöshet, svettningar, frossa, smärtor och osäkerhet så lyckades jag gå igenom avgiftningen. Utan att använda mediciner ... På bara 2 veckor, Detta var ett mirakel, Jag hade inte varit frisk på flera år, Jag kunde inte tro det, Jag började se positiva resultat och det gjorde mig otroligt lycklig.

Det var dags att gå in i nästa steg, i bastun, som kallas "förstärkaren"

Förstärkaren av alla känslor, känslor och reaktioner.

I det helvetet, mellan skämt, skratt, körer och galenskap började jag inse att jag verkligen gillade människorna, jag gjorde mina första hälsosamma vänskaper.

Under tiden hade det gått 2 månader ...

Jag kände mig återfödd ... som om jag precis fötts ...

Jag kunde äntligen sova, jag åt regelbundet, jag var stabil, jag hade inte längre humörsvängningar, jag hade inte längre något sug efter droger, jag började återigen drömma och kunde gråta ... något jag inte hade gjort på så många år ...

Jag kände mig gudomligt bra...

Jag började tro på programmets potential.

Det kan fungera, eller rättare sagt, det fungerade faktiskt på mig också, det hopplösa fallet ...

Ni kan inte förstå hur jag kände mig...

En otrolig känsla som kallas för hopp!

Christian - close-up

Bara efter 3 månader befann jag mig i klassrummet för att fullfölja de mål och utbildningar som helt förde mig till nutiden, de har gjort mig säker på mig själv och framför allt lycklig och nöjd med det som hände med mig.

Gradvis återfann jag känslor och färdigheter i livet som jag helt hade förlorat.

Jag kände mig bestämd, disciplinerad, jag kunde till och med koncentrera mig och slutföra arbeten utan att det var jobbigt, jag var produktiv igen.

På den tiden insåg jag också att sanna och ärliga vänner väljer man inte, de kommer själva till en och sedan kan du inte göra eller vara utan dem ...

Jag gick vidare med programmet och började känna den nya Christian som omedvetet började förändrade sitt beteende, upptäckte och ökade sin förmåga att hjälpa andra på bästa sätt och gillade det...

Äntligen kan jag säga att jag var fullständigt avgiftad, jag kände mig som ny, jag hade tagit mitt liv i mina egna händer, tack vare Narconon!

Christian - Graduate Narconon

Jag gjorde det...

Ni ser ...

Allt är möjligt om du vill det ...

Christian Cannone  

BLOGGANSVARIG
VJ

Vita Jäsane

NARCONON EUROPE

DROGUTBILDNING OCH REHABILITERING