Alkohol och jag går inte ihop

Man in the nature

Jag har haft turen att få vara en tid på Narconon Europe för att starta ett nytt liv. Hade jag inte bestämt mig för att komma hit hade jag fortsatt att leva ett liv fullt av sorg och elände. Min tidigare livsstil ledde verkligen ingenvart.

Jag har insett att alkohol och jag inte går ihop. Nu är jag, tack vare detta program, helt säker på att mitt alkoholberoende lämnat min kropp och vad som är viktigare—mitt sinne. Och för detta är jag verkligen tacksam.

Under min vistelse här har jag sett tydligt och klart hur mycket smärta jag orsakat min familj. Jag har fått ta tag i skuldkänslorna, skammen, smärtan och genansen och det har inte varit någon lätt resa. Här har jag fått tid för mig själv och jag har kunnat reflektera över konsekvenserna på djupet, så pass att nu får blotta tanken på att jag låtit mig hamna i en sådan situation mig att må illa. Jag insåg att jag brutit mot all min personliga integritet, värderingar och moral.

Att använda alkohol gjorde mig till en sämre version av mig själv.

“Min vistelse på Narconon har gjort det möjligt för mig att bli den framgångsrika person jag föddes till att vara…”

Min vistelse på Narconon har gjort det möjligt för mig att bli den framgångsrika person jag föddes till att vara. Jag ser fram emot vad framtiden har att erbjuda eftersom jag, tack vare de användbara verktygen från Narconon, kommer att gå härifrån starkare och ödmjukare. Det kommer att guida mig i arbetslivet, i relationerna med mina barn, socialt, med familjen och i min sport.

Det har blivit en självklarhet för mig att jag kommer att lyckas på alla nivåer och det är ett faktum som jag inte tvivlar det minsta på.

Jag ser allt så klart, det kan ta lite tid att komma över skammen men jag är säker på att även det kommer att bli en snabb process.

De övningar som jag lärt mig här, för att nämna en aspekt, har gett mig ett laserfokus som jag kan använda på alla områden i livet—det ser jag fram emot.

Vid det här laget känner jag mig fantastisk, energisk, lugn och avspänd. Mitt sinne är klart, min kropp är ren. Jag har blivit en ny version av mig själv som jag är mycket tacksam över.

På detta program har jag lärt mig tålamod. Att jag alltid varit en otålig person har varit en av mina största svagheter så jag är glad att detta blev ännu en vinst för mig.

Jag har insett att även om livet är kort så har varje människa 24 timmar på ett dygn. Det är vad du gör med din tid som kommer att avgöra om ditt liv blir framgångsrikt. Att använda denna tid på alkohol är helt enkelt ett slöseri och fullkomligt destruktivt.

Detta program har också gjort det möjligt för mig att tänka på min bok som jag kommer att fortsätta att skriva.

Programmet är en perfekt plan som knyter an till min träning och förberedelserna inför världsmästerskapen i T.K.D i Brasilien där jag kommer att tävla för Sydafrika i augusti. Detta reningsprogram är en helhetsplan och kommer att göra det möjligt för mig att uppnå mina mål.

Det är en win-win lösning!

R.W.—Student Narconon Europe

BLOGGANSVARIG

Agnese

I always wanted to help people get through the problems that they got into, and help them understand themselves better. I am proud to be a staff member of Narconon Europe to save lives and help others be drug free.

NARCONON EUROPE

DROGUTBILDNING OCH REHABILITERING