Jeg var bare en ung tenåring når jeg først begynte å ruse meg

Narconon Graduate

Jeg var bare en ung tenåring når jeg først begynte å ruse meg. Startet med alkohol og hasj. Alt bare for å komme litt vekk.

Etterhvert som det ikke var nok, jeg ville bare rømme fra livet. Vennene mine ble eldre, rusen ble tyngre, dagene ble mørkere og alt jeg tenkte på var den neste dose.

Det var ikke et liv, men, jeg viste jeg aldri kom til å få et normalt liv, min skjebne var rusen, ingen tvil om det.

Familien min kom lenger og lenger vekk, ville ikke ha meg hjemme for å beskytte mine yngre søsken. Jeg ruset meg, og oppførte meg totalt ignorant til alle som prøvde å hjelpe meg.

Etterhvert som jeg ruset meg mer og mer, kom jeg i flere og flere problemer. Jeg var innom politistasjonen flere ganger, overdose, venner og bekjente ble mer og mere ødelagt. Innen jeg ble 20 hadde jeg allerede venner og bekjente som hadde dødd av rusen.

Jeg var heldig for jeg hadde en familie som ikke hadde gitt opp på meg, til og med etter flere rusbehandlingsforløp som feilet.

«Jeg var 20 år. Ødelagt mentalt og fysisk. Jeg innsåg her at det var to veier jeg kunne gå, det var døden eller livet.»

Jeg var 20 år. Ødelagt mentalt og fysisk. Jeg innsåg her at det var to veier jeg kunne gå, det var døden eller livet.

Jeg kunne ikke se for meg at min familie skulle forklare til andre hvordan jeg døde av rusen, så jeg valgte livet.

Jeg kom til Narconon i Danmark.

Jeg trodde aldri jeg kom til å bli komfortabel med å leve, med meg selv eller med andre.

Det ga Narconon meg, jeg lærte meg å leve igjen, på en måte hvor smilene var ekte, latteren var ekte. Jeg lærte meg å snakke, og hadde min første virkelig samtale som 21-åring!

Alle som var på Narconon, gjorde forløpet så mye lettere. Når jeg jobbet med noe som hadde vært ødeleggende for meg og de rundt meg, så hjalp de meg på en måte, hvor jeg kunne ta ansvar for det, et ansvar som bare har vokst siden.

Jeg sitter her i dag med en herlig mann, og to skjønne barn, en stabil jobb som jeg elsker, et godt familie-forhold, mange venner, og med evnen til å håndtere situasjoner som kommer uten å ty til rus. Jeg ville aldri trodd før Narconon at jeg kom til å ha et så godt liv som jeg har nå.

FORFATTER

Carlo Balasini

Carlo has been working in the field of addiction and recovery for 5 years. Having been a manager of a security company, he has first-hand experience with addicts and youths addiction. This led him to do something effective about it thus he joined Narconon.

NARCONON EUROPA

UTDANNELSE OM STOFF OG REHABILITERING