Narconon Gav Mig et Liv, Der er Værd at Leve!

Jeg har brugt det meste af mit liv ud af kommunikation med mennesker og med miljøet.

Dette resulterede i en ensom og håbløs følelse, men jeg stadig kæmpede for at komme væk.

Jeg startede mine teenageår bruge stoffer, og jeg havde været til 3 forskellige rehabiliteringscentre før jeg vendte 18. Resultatet af at deltage disse rehab centers gjort min situation endnu værre.

Jeg havde mistet håbet i livet og mig selv. Jeg vendte ryggen til min familie og var en tung narkoman. Jeg tilbragte mine dage på jagt efter penge ved at begå forbrydelser råd til medicin. Jeg havde ingen sted at bo, blev jeg brugt meget, og jeg var nødt til at bruge andre mennesker til at få, hvad jeg havde brug for, så jeg undgik at se på den situation, at jeg var drevet ind. Det gik rigtig ned ad bakke for mig, min krop blev ødelagt, og jeg var selv ved at give slip på livet.

Woman in the nature

Min familie fandt ud af om Narconon og tog mig til Narconon center i Danmark. Jeg ønskede at slippe af med min afhængighed også så jeg startede med at lave Narconon programmet.

Narconon har givet mig et liv, der er værd at leve.

Stoffer er ikke længere en mulighed i mit liv. Jeg kan nu se mulighederne jeg har i livet, og at jeg kan komme langt. Jeg føler fremskridt hver dag, og jeg er motiveret til at leve. Jeg er meget taknemmelig for Narconon programmet og taknemmelige for alle Narconon Europa personale, som hjalp mig gennem hele programmet.

Narkotika er ikke gode, de dræber dine drømme, dræbe din familie og alle din lykke.

Må ikke vente, indtil det dræber dig, slippe af med din afhængighed!

Få hjælp nu. Jeg fik mit liv tilbage på Narconon så vil du.

C.T.—Narconon Graduate

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ