Søster til fhv. stofmisbruger
Maggie F.

Hun er min ældre søster, og hun har haft problemer, siden hun beskadigede sin ryg som ambulancefører, og jeg tror, det var der, det hele begyndte.

Hun blev skilt. Der skete en masse i hendes liv, og det blev ligesom værre. En masse alkohol. Og jeg ved ikke, hvilke andre stoffer hun tog på det tidspunkt, men hun havde været i en alvorlig ulykke.

Og efter det gik det hurtigt nedad for hende med stoffer og alkohol. Hun og jeg havde utallige konfrontationer. Jeg tog nogle gange hendes børn med mig, så de kunne bo hos mig i en periode.

Hun var helt ude af kontrol. Jeg tog mig af hende to gange og fik hende på intensivafdelingen efter en overdosis. Og jeg tænkte, at hun ville dø. Hvis jeg ikke gør et eller andet, vil hun dø.

Det var så tydeligt, men hun sagde: ”Jeg tager ikke stoffer, jeg drikker ikke, jeg ...” ”Hold nu op. Det er også mit levebrød. Jeg har kendt dig så længe. Selv mine børn ved det. De siger, at du opfører dig sært.” Så indrømmede hun det. Hun skal til Narconon.

Jeg kan sige uden forbehold, at hun er en helt anden person.

Og jeg er bare så taknemmelig. Og hun er stadig en del af det. Hun deler sin rehabilitering med andre og hjælper dem. Hun har det her med, at hun ikke kunne overvinde det, hun kunne bare ikke, og så overvandt hun det til sidst.

Hun lever et normalt liv. Børnene elsker at være sammen med hende. Hun tager nu aktivt del i det, de laver. En helt eksplosiv ændring.

Flere videoer