Добијте помош сега

Пополнете го овој образец и еден од нашите консултанти во Нарконон ќе стапи во контакт со вас. Ве молиме да ни дадете што е можно повеќе информации.

Бидете сигурни дека ние ја почитуваме вашата приватност. Сите обезбедени информации се строго доверливи. За дополнителни информации прочитајте ја Правила за приватност.

Мапа & Насоки

Локација:

Præstevej 62
3200 Helsinge
ДАНСКА

Добијте Насоки »

» Бесплатен телефон: +45 78 76 66 67
» Телефон: +45 70 60 60 03

НАРКОНОН ЕВРОПА

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА