“Jeg er klar til at komme igang med mit nye liv.”

MICHAEL HAR DET GODT OG ER GLAD.

Jumping man silhouette

Han er frisk og har lyst til at lave noget sjovt på den gode måde. Michael sover fint om natten og har en normal søvnrytme.

 “Jeg er en ny Michael”, hmm nej jeg er den gamle Michael som er kommet tilbage igen. Jeg føler mig klar til nyt og oplever at min indlæring er blevet bedre – her tænker jeg på mit engelsk - jeg har lært meget.

Jeg er nysgerring på hvad der skal ske i forhold til mit arbejde og mine venner fremover og detter er på den positive måde. Jeg er klar til at komme igang med mit nye liv. Før havde jeg tankemylder og jeg løj meget – dette gør jeg ikke mere. Jeg føler mig afslappet og der er nu frit i mit hoved til at lære nyt. Jeg er ikke aggressiv mere og er mere tålmodig nu. Jeg kan tale med folk og forstår nu mere hvad det egentligt er de siger. Min hals er blevet løsnet op og jeg føler mig stærkere i min krop og har bedre kondition. Kommunikationen med min familie er blevet mere åben og ærlig. Det er meget bedre end før, det er rigtigt rart. Når jeg har væeret lidt tilbagetrukket er det fordi jeg har haft brug for at have lidt afstand til Christian på grund af hans negative attitude i øjeblikket. Jeg har reageret afslappet omkring dette og er ikke blevet hidsig som jeg før ville have blevet. Det er gode tegn og jeg har det fint med det.

HVAD JEG HAR OPNÅET VED AT LAVE NARCONON PROGRAMMET

Jeg har fundet mig selv igen, og kan nu styre min energi på en god måde. Jeg har ingen trang til at tage stoffer eller alkohol. Intet af dette betyder noget for mig mere.

Jeg er blevet bedre og kan holde fokus. Jeg kan udtrykke min mening og kommunikere på en bedre måde.

Jeg er fri, og jeg er meget glad … det føles vidunderligt. Jeg fik alle mine evner tilbage, og nu kan jeg gå ud og møde verden med åbne arme. Jeg er klar.

Mange ting er gået op for mig gennem forståelse og viden fra Narconon nye liv færdigheder kurser, jeg har lavet. Nu er jeg klar over, hvad der er vigtigt for mig i livet, og jeg kan nu handle i overensstemmelse hermed.

M. K.

Kender du nogen der har et misbrugs problem? Ring 70606003 for hjælp.

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ