Den unikke Narconon Programmet

Jeg færdig med Narconon rehabiliteringsprogram tilbage i 1999 og har været stoffri siden. Jeg har været gift siden 2004 og har to smukke børn.

Jeg besluttede at arbejde for Narconon som Narconon programmet er unikt. Vi mener ikke, afhængighed som en kronisk sygdom. Hos Narconon mener vi, at opsvinget er muligt.

Resterende i kroppen Drug rester, idet sindet fast på tidligere tider, hvor en narkoman var høje, dårlige associationer med folk, der er imod at blive stoffri, kan være årsager bag tilbagefald. Hos Narconon tager vi alle disse faktorer i betragtning gennem vores forskellige trin i Narconon programmet. Således er vores program hjælper en til at leve et stoffrit liv.

Family feet

For at se en person ændre sit liv omkring er meget givende. Efter dem fra deres første skridt gennem døren, bliver derude og derefter se dem blive en ansvarlig person, der kan håndtere deres eget liv uden brug af narkotika, er intet andet end fantastisk.

Vi arbejder på at se, at folk får stoffri for god og er i stand til at leve produktive liv uden at frygte hver dag, at de måske tilbagefald til narkotika.

Virker det?

Ja, jeg er levende bevis på.

J.D. — Narconon Graduate

FORFATTER
S

S

NARCONON EUROPA

FOREBYGGENDE UNDERVISNING OM STOFFER OG AFVÆNNING

Få hjælp nu
RING OP PÅ